Design Media - First Web Agency

Design Media

Logo Design and Visual Identity

Lucrăm în colaborare pentru a crea o imagine veridică, convingătoare și frumoasă pentru marca dvs. Susținuți de cercetarea diligentă, explorăm multe posibilități înainte de a ajunge la un sistem de identitate cuprinzător și versatil.

Consecvența conduce la puterea și integritatea unui brand. Prin crearea de specificații de siglă și linii directoare pentru tipografie, culoare, iconografie, stil de imagine și utilizare și multe altele. Acest lucru asigură că oricine poate aplica activele mărcii dvs. corect și consecvent.

Naming and Messaging

Ce vrei să spui și care este cel mai bun mod de a o spune? Limbajul definește un brand la fel de mult ca și estetica și putem colabora cu tine pentru a dezvolta identitatea verbală perfectă.

De la denumirea companiei dvs. până la articularea promisiunii și poziționării mărcii, suntem aici pentru a vă ajuta să identificați și să amplificați vocea cea mai autentică pentru marca dvs.

Responsive Web Design and Development

Cream cu atenție experiențe digitale cuprinzătoare care funcționează în mod constant și perfect în toate browserele. De la ecrane desktop la telefoane mobile și tablete, site-urile noastre web se scalează și se adaptează fără probleme la contextul în continuă schimbare al utilizatorilor cu mai multe dispozitive
și interacțiuni.

Wireframing and Prototyping

Wireframing este traducerea vizuală a conținutului și structurii în cadrul unei interfețe, iar prototiparea este actul de testare a interacțiunilor specifice în acel context. Împreună, ele ne permit să studiem eficiența unui site web și să luăm decizii rapide, iterative, care să garanteze o utilizare maximă a site-ului complet dezvoltat.

Motion Graphics & Logo Animation

Personajele animate, tipografia și grafica vă ajută să spuneți povestea mărcii dvs. Suntem fluent în majoritatea tipurilor de animație.